Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva er tennisbloggen?
Tennisbloggen er en norsk nettside om tennis. Den har ingen bindinger til mediehus eller lignende.

Hvem skriver tennisbloggen?
Tennisbloggen skrives av meg, Åsmund Ådnøy. Jeg skriver all teksten på dette nettstedet. Alt som står på disse sidene er mine private meninger, og har ingen sammenheng med hva min arbeidsgiver, slektninger eller noen som helst andre skulle mene om emnene.

Hva er tennisbloggens historie?
Tennisbloggen begynte sitt liv på Blogger.com i desember 2004. I juni 2007 flyttet bloggen til WordPress.com, og senere til eget domene. Designet blir endret nå og da, men artiklene blir værende.

Hvordan kan jeg kontakte tennisbloggen?
Send e-post til post@tennisbloggen.net, eller bruk kommentarfeltene.

Hvem er tidenes beste tennisspiller?
Roger Federer.

Kristiansund tennisklubb


4 kommentarer

  1. Gøy og se at det er andre med like lidenskapelig interesse for en «smal» idrett som meg selv, og må si jeg kjente meg igjen i den beskrivelsen du ga om å ta opp sitt smale favoritt-tema i samtaler i selskapelige anledninger. 🙂

    Et spørsmål angående bildene, hvilket fotoutstyr har du brukt? Jeg tar også mine bloggbilder selv, for å slippe å klusse med andre rettighetshavere, men innendørs actionshots i dårlig belysning er ikke det enkleste og heller ikke utstyrsmessig det billigste å få bra til.

  2. Bildene er tatt med forskjellig utstyr. De eldste digitalbildene med Nikon Coolpix 800. Filmbildene er tatt med Nikkormat FT2, med 105 mm linse, helt manuelle greier med andre ord.

    Nå har jeg kjøpt digitalt speilreflekskamera, og regner med at det vil gjøre jobben lettere neste gang jeg er på turnering. Fordelen med tennis kontra basketball er jo at de fleste turneringene spilles utendørs i solskinn.

  3. Digitalt speilrefleks er jo utvilsomt en drøm når man driver med sportsfotografering, for da kan du jo enkelt og greit slette alt du ikke trenger. Takk for linken og jeg kjente meg igjen i arbeidsmetoden som ble beskrevet der. Jeg pleier å kjøre «safety-shots» allerede under oppvarmingen, og så er det egentlig bare å bestemme seg for hva man vil ha og ikke minst hvem man skal følge særlig med på når kampen setter i gang. Man får jo etterhvert sine favorittspillere, spillere som alltid leverer noe ekstraordinært.

Legg igjen en kommentar