15 regler for tennislivet

15 regler for tennislivet
15 regler for tennislivet

I høst leste jeg Jordan B. Petersons 12 regler for livet, som har gått som en farsott* over Vesten det siste året. I denne boka legger den kantete professoren fram sitt syn på tilværelsen, og hvordan man bør leve for å komme i vater som menneske. Den framkaller, som alle selvhjelpsbøker, alle følelser fra forbløffelse til kneggende latter.

I høst kjøpte jeg meg skrivemaskin. Det er en Olivetti Lettera 32, som ble designet i Italia på 1960-tallet. I høst prøvde jeg å skrive ett ark hver dag. Jeg klarte det selvsagt ikke, men det å skrive på maskin er en deilig følelse. Arkene står i en perm, og handler om alt fra Teenage Fanclub til mer personlige ting. Hvis du liker å skrive, så kjøp en skrivemaskin og test selv. Kanskje foreldrene dine har en stående. Hvis ikke, selges de for noen hundrelapper på Finn. (Mer om skivemaskiner en annen gang.)

Selvsagt kom jeg innom tennis også i høstens skrivemaskinskriveprosjekt, og forfattet disse punktene med selvinstruksjon til hvordan jeg ønsker å spille tennis. Jeg hadde ikke tenkt at de skulle bli 12 eller 15 punkter, jeg bare skreiv til jeg ikke kom på mer. Her er reglene, med feilstavelser og selvsagt uredigert. Skrivemaskin er greit sånn, det er ikke mulig å omformulere.

Har du noen regler for tennislivet?

*farsott= fra norrønt, «farlig sykdom», som oftest brukt i overført betydning.

Publisert
Kategorisert som diverse

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar