De mest leste sakene på Tennisbloggen.net i 2017

Tennis på Storhaugmarka i Stavanger
Oransje bane på Storhaugmarka i Stavanger.

Dette er de ti mest leste sakene på tennisbloggen det siste året.

Det nære og norske blir mest lest:

  1. Her kan du spille tennis i Rogaland. De nære ting: Hvor er det tennisbaner å oppdrive i Rogaland og omegn? Jeg har samlet det jeg kjenner til, på et Google-kart som ligger i denne artikkelen. Et kuriøst poeng er at det faktisk finnes TO tennisanlegg i Valle i Setesdal, som jeg skotter lengselsfullt mot når jeg kjører til Hovden. Det ene trenger litt tilsyn og trenger en fadder.
  2. Aiai! En offentlig tennisbane i Stavanger! Ni år gammel artikkel som fortsatt får en viss trafikk. De beste offentlige banene i Stavanger er forresten på Lassa, ikke Gamlingen. Savner muligheten for å booke timer, slik du kan på kommunale baner i Sandnes.
  3. Bruk palmehelgen på Davis Cup i Stavanger. Casper Ruud kom rett fra en solid vintersesong til Stavanger, hvor Danmark skulle være en overkommelig motstander. Norge tapte, og sett i etterkant var det kanskje her Ruuds gradvise nedtur utover 2017 begynte.
  4. Det lille, subjektive tennisleksikonet. En dårlig samvittighet. Må oppdateres. Etter 2017-sesongen er det noe surmaget å omtale Roger Federer som «Kjent for å bryte rekorder, vakkert spill og for sine mange tap mot Rafael Nadal.»
  5. Norge – Danmark: Hva gikk galt? Oppsummering av Davis Cup-oppgjøret. «Både Ruud og Viktor Durasovic virket mer forknytt enn sine danske motstandere i de to kampene jeg så. Da de spilte double, hadde de en viss flyt etter det andre settet (lagene vant ett hver), men da det først begynte å glippe i tredje sett, forsvant gamene fort, uten at spillerne selv eller den norske lagledelsen klarte å gjøre noe med det.»
  6. Om tennisbloggen. De kjedelige greiene.
  7. Tennisens retromani når sitt foreløpige toppunkt med filmene om Borg, McEnroe, Riggs og King. Fortiden er ikke lenger fortid når den blir konstant resirkulert og alltid er tilgjengelig på YouTube. I høst kom to spillefilmer om to kjente kamper i tennishistorien. Jeg så filmen om Borg og McEnroe, og likte den litt over middels.
  8. Hva skal vi nå drømme om? Roger Federers comeback, med to Grand Slam-titler, overgikk alt noen kunne forvente etter det lange avbrekket i 2016.
  9. Casper Ruuds 2017: Halvfullt eller halvtomt beger? Nordmannen etablerte seg i topp 150 i år, men manglet det siste lille ekstra som ville gjort det til et fantastisk år.
  10. De meningsløse og morsomme idrettskåringene. Sak fra 2014 om hvordan ulike land hedrer sine idrettsfolk.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar