Tennisbloggen blir interaktiv: Utfyllingsoppgave!

Hva mer er det å si om Rafael Nadals kvaliteter på grus? Ingen har vunnet så mye og så lenge på tennisens røde underlag, som han har dominert siden 2005. Nadals monopol på French Open (ett tap siden 2005) er grunnen til at jeg tror han kommer til å toppe Roger Federers 17 Grand Slam-titler.

Rafael Nadal (Wikimedia).

Den europeiske grussesongen har begynt i Monte Carlo, og jeg har en følelse av at jeg har vært gjennom den samme leksa noen år nå.

Du kan jo like godt fylle ut de tomme feltene selv i forhåndssaken jeg hadde tenkt å skrive:

Grussesongen er over oss igjen. Novak Djokovic/Roger Federer/Andy Murray (stryk det som ikke passer) imponerte på hardcourt i vinter. Djokovic håper å ta med seg formen over til Europa, for French Open har han aldri vunnet. Mange trodde han skulle klare det i fjor, etter de sterke resultatene i _________ og ______ (fyll inn navn på europeiske grusturneringer). Men i French Open ble Nadal igjen for sterk, selv om Djokovic hadde et visst tak på kampen i _____ sett. I fjor ble Nadal historisk da han ble den første som _________________ (sett inn vanvittig grus-relatert rekord). Til tross for det, bekymrer Nadal seg før grussesongen. Det siste året har han slitt med skade, nærmere bestemt _______________. Selvtilliten er heller ikke på topp. _________________________, (sett inn overdrevent beskjeden replikk) sier Nadal.

Eller noe sånt. Jeg sier som alltid: Hvis jeg må sette 100 kroner i French Open på Rafael Nadal eller 100 kroner på resten av feltet, går jeg for Nadal.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Det ville være typisk Nadal å vinne i år også tross litt rusk i maskineriet. I år tror jeg dog
    det er gode muligheter for at noen andre kan vinne. Hvis det er det samme fine, varme og raske været som i Monaco tror jeg Djokovic endelig kan ta han. Som jeg har sagt før så tviler jeg sterkt på at Nadal tar igjen Federer. Kanskje tar han en French Open eller to til, men på de andre underlagene tror jeg hans tid er forbi.

Legg igjen en kommentar