Eurosport sender ikke fra WTA-sluttspillet i år (og jeg kastet 59 kroner ut vinduet)

Denne saken handler om dametennisI oktober begynte mitt tv-pakkefrie liv. Fra nå av er det Netflix og NRK Nett-tv som gjelder. Ingen kanalpakke betyr dessverre også at Eurosport forsvinner. Gjennom årene har jeg sett nok på kanalen til å vite at de også har Eurosport Player. Med den kan jeg betale måned for måned, og se Eurosport hvor jeg vil. Nytt Eurosport-liv, her kommer jeg!

Høy i hatten betalte jeg mine 59 kroner for å se Eurosport en måned framover. Rett før jeg gikk fra jobb sneiet jeg innom Eurosport for å sjekke når og hva jeg kunne se fra WTA-sluttspillet i kveld. Masken ble lang og skjegget satte seg fast i den imaginære postkassen da jeg ikke fant snev av tennis på kanalens sendeskjema for kvelden.

En tweet til kanalens eminente kommentator Christer Francke bekreftet det triste faktumet:


59 kroner velter ikke privatøkonomien min, surere er det at turneringen ikke sendes på Eurosport i år.

På banen var dagens mest oppsiktsvekkende resultat at Simona Halep slo Serena Williams 6-0, 6-2, (!) og har nå 2-0 i kamper i sluttspillet. Halep er nesten garantert en plass i semi­finalen.

Eugenie Bouchard ble feid av banen av Ana Ivanovic, 6-1, 6-3. Bouchard tapte sin andre kamp i turneringen, og er nesten garantert ute. Bouchard har blitt manges yndling i 2014, men resultatene hennes etter Wimbledon har ikke vært mye å skryte av.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

5 kommentarer

 1. Har brukt Eurosport Player i mange år og det funker ok hvis man har en bra internettlinje, det blir ikke som å se i hd, men bra nok.

  Har ikke prøvd det selv, men tror det er mulig å streame fra atpworldtour.com også, det er ihvertfall linket derfra.

   1. Har ikke sett dem side ved side, men jeg synes kvaliteten er bra. Det er såkalt adaptive stream, som tilpasser seg båndbredden din. Kan ses på PC med flash, ipad/iphone/android.

 2. BORNA CORIC. For et par dager siden hadde jeg ikke hørt om denne 17-åringen fra Kroatia(ranket 124, men sterkt stigende). Men da han tok ut Gulbis i Basel (i strake sett) ble jeg oppmerksom.

  I dag feide han Nadal av banen i Basel i første sett av kvartfinalen og vant det jevne 2. settet i tiebreak. Det mest imponerende er måten han fremstår på, og vinner på. Sjelden har jeg sett en spiller gi så totalt blaffen i hvem som står på andre siden av nettet. På et kritisk tidspunkt fikk han til og med en molefonken Nadal til å være «ballgutt» da det manglet baller på hans side. Samtidig viste han respekt og applauderte gode slag fra motstanderen.

  OK, Rafa har hatt bedre dager enn dette, men akkurat nå tror jeg denne gutten er nærmere «tennisens framtid» enn Raonic, Dimitrov og Nishikori noensinne kommer. Hadde vært herlig med en ny komet a la Borg, Becker, Wilander, Nadal. Kanskje det skjer i AO? (Beklager dette off-topic innlegget, men jeg kunne ikke la være..)

Legg igjen en kommentar