Ingen blogg er en øy – fotball-VM er her!

I kveld spilles første kamp i fotball-VM, mellom Kroatia og Brasil. Det rykker litt i fotballmuskelen igjen. Jeg burde kanskje skrevet litt om Ansy Murrays tap på graset i Queen´s, eller Roger Federers tresetter i Halle. (For ikke å snakke om Amelie Mauresmo som ny trener for Murray – tøft!) Det får bli en annen gang. Nå konser jeg mest om åpningskampen, og heier litt på Kroatia. Laget fra 1998 sitter fortsatt igjen hos meg, Davor Suker og gjengen.

Siden det er VM i Brasil, passer det fint med to bilder av landets beste tennisspiller gjennom tidene, Gustavo Kuerten. Jeg fikk gleden av å se Guga noen ganger live, mot Gaston Gaudio i Roma 2003 og mot Karim Alami i French Open 2001. Den backhanden var litt av et syn.

Gustavo Kuerten varmer opp, French Open 2001.
Gustavo Kuerten varmer opp, French Open 2001.

Gustavo Kuerten server på Suzanne Lenglen-banen, French Open 2001.
Gustavo Kuerten server på Suzanne Lenglen-banen, French Open 2001.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar