Seriøst. Hvor mange trodde Federer hadde en sjanse?

Fulgte semifinalen via sporadiske oppdateringer på nettet i formiddag.

Det er søtt hvordan tennisjournalister verden over snakker om «rivaliseringen» mellom Federer og Nadal, og prøver å puste spenning i oppgjørene hver gang de møtes. Selv om utfallet er det samme hver gang.

Greit nok at Nadals stil er et mareritt for Federer. Jeg tror likevel det verste for Federer er dette at Nadal ALLTID spiller gode kamper når de møtes. (Okei, i alle fall de siste fire-fem årene.) Nadal har aldri en dårlig dag mot Federer.

Wawrinka blir barnemat i finalen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Åsmund: synes du er veldig hard mot Federer. Han spilte seg fram til en semifinale i en Grand Slam. Det er det ikke mange som gjør. Og på veien dit spilte han utrolig bra. I semifinalen spilte Rafa helt utrolig. Når det gjelder Wawrinka tror jeg ikke han blir rundspilt av Nadal. Wawrinka spiller veldig godt for tiden, og den backhanden hans er så god at den kan skape trøbbel for hvem som helst. Hadde gleden av å se to matcher med Wawrinka i London i november. Tror han fikk mange nye fans slik han spilte der. Blir spennende å se hvordan finalen utvikler seg.

  2. Er enig med Åsmund i det han skriver – var nok ikke ment som kritikk av Federer som jo gjør en god turnering. Men Nadal er den ene spilleren Federer rett og slett aldri finner ut av – 9 av 11 gs kamper (best av 5 sett) har endt med tap – ingen seier på 7 år i denne type kamp.

    Warinka levner jeg kun en 10% sjanse og spår 3-0 i sett.

Legg igjen en kommentar