Martina Hingis involvert i…DVD-slagsmål?

Jeg hadde tenkt å skrive noe om Masters-turneringen for menn i Paris, eller Serena Williams´ fantastiske sesong. Og det kommer jeg nok til å gjøre. Bare ikke nå, for det tikka inn en kuriøs og trist sak i dag.

I ettermiddag kom nyheten om at Martina Hingis og familien hennes er anklaget for å ha…og dette er ikke noe jeg dikter opp…angrepet eks-mannen Thibault Hutin med en DVD-spiller. Dette er en tøysete sladdersak, men av alle tidligere verdensenere er Hingis den jeg ville satt pengene på kunne havnet i en. (Hingis vant fem Grand Slam-titler som tenåring, men ble overkjørt av kraftspillere som Williams-søstrene, Davenport og Capriati utover 2000-tallet.)

Martina Hingis: Lur på banen. Ikke så lur utenfor. (Wikimedia)

Martina Hingis klarte alltid å skape overskrifter i sin karriere på WTA-touren, og ikke alltid positive. Strømmen av overskrifter har ikke tørket inn etter at hun forlot topptennisen. I sommer påsto samme eks-mann at Hingis var utro i stor stil. Stemningen mellom Hutin og Hingis-leiren var på frysepunktet etter det utspillet i sommer, men å gå derfra til å gå løs på Hutin med en…DVD-spiller? Fra The Independent:

Thibault Hutin has said he was attacked on 23 September at his home in Feusisberg, Switzerland. Hutin claimed Hingis and Molitor hit him, and Widmer struck him with a DVD player.

Enten lyver Hutin, eller så har Hingis-leiren mista hodet fullstendig. Men det er aldri gøy å se tidligere idrettsenere som mister kontrollen over livet sitt etter karrieren.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

6 kommentarer

  1. Hva med «WTA Tournament of Chamipons» i Sofia da? Skal du ikke heller skrive om det? Det er der det skjer for tiden! (Sagt med en sarkastisk tone)

    Nei, det er nok på herre-siden spenningen er for tiden. Serena feier resten av WTA av banen med sin overlegne fysikk.

    1. Merkelig påfunn den turneringen i Sofia. Etter at de åtte beste i verden har spilt sine siste kamper og satt punktum for sesongen, kommer denne kvasi-turneringen (med det fjollete navnet) som et dvaskt nachspiel.

  2. Morsom funfact alle sammen: De åtte kvartfinale-spillerne i Paris Masters er de samme åtte spillerne som deltar i ATP World Tour Finals i London. Så i morgen er det bare å ta frem popcorn og øl (eller hva du nå enn foretrekker) og benke seg foran tven. 😉

  3. Strålende at Federer vant over del Potro i dag. Fikk med meg den matchen før jeg måtte forlate TV. Glimset inn på kampen mellom Nadal og Gasquet på iPhonen av og til og så en super Nadal i andre sett. Fikk med meg slutten av Berdych/Ferrer da jeg kom hjem. Også en spennende match. Håper det regner mye i morgen så jeg kan se Federer/Djokovic og Nadal/Ferrer uten dårlig samvittighet for alt som skulle vært gjort ute før vinteren setter inn. Ønsker meg en Fedal-match igjen, men jeg pleier sjelden få det som jeg ønsker.

Legg igjen en kommentar