To kjekke lenker til US Open

Denne saken handler om US OpenMitt US Open hittil: Jeg så de siste gamene av Federers seier i første runde. Det bekreftet all min overtro om min dårlige virkning på sveitserens spill. Han hadde vunnet de to første settene mot Grega Zemlja, som var et nytt bekjentskap for meg. Hva skjer så? Federer leder med et break, men taper serven sin i det første gamet jeg ser. Sports Illustrated mener Federer var tilbake i gammel form i denne kampen. De siste gamene viste noe annet. Federer var treg ut til sidene og hadde lite punch i slagene sine.

Her er to lenker i anledning turneringen:

Slate har en fin bildekavalkade over blinkskudd fra turneringen opp gjennom årene. Jeg liker særlig bildet av Billie Jena King.

New York Times spoler tida tilbake til 1973, da det kvinnelige tennisforbundet WTA ble stiftet.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar