French Open, dag 7 og 8: Skjemaet sprekker

French OpenLite oppdateringer fra meg de siste dagene. Helg, fest, familie og trening – og ikke mye tid til blogging. Så deler av Federers kamp mot Gilles Simon, og håper ikke han er i ferd med å spille seg ned i kvalitet. Tsonga i neste runde er ingen umulighet. Tror Tsonga i neste runde skal passe Federer bra.

Og så Tommy Robredo, da. Bare du blir gammel nok, så elsker fansen deg. Jeg har aldri blitt særlig engasjert av Robredos solide spill, men det ble publikum da Tommy slo ut Almagro i åttendelsfinalen. Robredo selv satt og grein, for veien tilbake fra skader har vært lang. En annen ting er at Nicolas Almagro selvsagt skal vinne en kamp han leder 2-0 i sett.

På damesiden har jeg visse forhåpninger om at Svetlana Kuznetsova kan pirke litt i selvtilliten til Serena Williams. Time will show.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar