French Open, dag 10: Fire kvartfinaler i strake sett

French OpenBibliotekjobbing, lærerjobbing, klippe hekken, lage middag, sitte barnevakt, klippe hekken litt mer, bestille teaterbilletter – check, check, check, check og atter check. Tennis? Not so much.

Det smertet ikke så mye å gå glipp av dagens kamper i French Open, for de var temmelig ensidige. Rafael Nadal og Novak Djokovic vant i strake sett, og spiller den moralske finalen i semifinalen. Kriblinger!

Hvor ofte skjer det at alle kvartfinalene på herresiden blir vunnet i strake sett? Ikke så ofte, vil jeg tro. Alle kampene ble vunnet av spilleren med tohåndsbackhand. Og alle ble vunnet av den yngre spilleren på banen.

Sara Errani

Jeg har skrevet for lite om damene i denne turneringen. Jeg liker at Sara Errani (over) forsvarer den gode innsatsen fra i fjor, og er klar for semifinale mot Serena Williams.

Erranis eneste sjanse er at Serena slår seg selv ut, for italieneren har ingen våpen som truer Serena. Azarenka og Sharapova er i mine øyne en helt åpen kamp. I en finale tror jeg Azarenka har bedre sjanse – hun har ikke rukket å bli ydmyket så mange ganger av Serena ennå.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar