Endelig Indian

Ni år. Så lenge er det siden Roger Federer og Rafael Nadal møttes før en semifinale eller finale i en turnering, Key Biscayne 2004. Her er et klipp som hinter om problemene Nadal skulle skape for Federer i årene etter – og Nadal vant også denne kampen (6-3, 6-3):

Nå kan det skje igjen, fordi begge ikke lenger er ranket i topp 4. Federer og Nadal er i samme seksjon av trekningen til Indian Wells, og kan møtes i kvartfinalen. Nadal kommer selvsagt til å vinne den kampen, samme hvor lenge han har vær ute med skade. Old habits die hard.

Federer har hatt en middels start på sesongen, og venter fortsatt på sin første tittel. Han var tittelforsvarer i både Rotterdam og Dubai, og kan miste enda flere rankingpoeng i Indian Wells, som han også vant i 2012. Turneringen sendes på C More, for dere som er så heldige. Tennis.com har som alltid en forbilledlig gjennomgang.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

7 kommentarer

 1. Hvis de begge i det hele tatt kommer så langt da. Jeg har på følelsen at det ikke er så selvsagt som det pleier å være. 😉

  Angående «old habits die hard» så vant faktisk Federer mot Nadal her i fjor, 6-3 6-4.

 2. Godt spørsmål å stille om de begge kommer så langt som til kvarftinalen. Er veldig spent på Nadal. Han spilte helt utrolig i finalen i Acapulco, men det er noe annet på hard court i IW. Både Federer og Nadal spiller sin første match i natt, så da får vi vel en liten pekepinne.

 3. Var det noen som fikk sett matchen mellom Nadal og Federer?

  Ser at Nadal vant ganske enkelt. 6-4 6-2.

  Så også at Del Potro slog Murray 🙂

  En ting som er sikkert er at jeg må skaffe meg C More eller tennistv.com. Savner det å se på tennis merker jeg.

  Er det noen som har erfaring med tennistv.com? Funker det bra?

 4. Og der slo Del Potro Djokovic også gitt. Nå begynner det virkelig å bli interessant!

  Har et par venner som sier de er fornøyde med tennistv.com, men har ingen erfaringer med det selv. Har vurdert det litt i det siste. Eller muligens Cmore, men det er en litt dyrere løsning tror jeg. I fjor sendte i det minste eurosport WTA som en mager trøst, men nå er det jo ingenting der («ingenting» som i masse snooker).

  1. Tusen takk for svar:)

   Det kommer å bli en spennende finale mellom Del Potro og Nadal. Men jeg er redd for at Nadal kommer å vinne finalen. Men er det noen som kan slå Nadal så er det Del Potro med sitt raske spill. Spørsmålet er bare hvor mye krefter han har kvar.

Legg igjen en kommentar