Bartoli og hennes uventede fascinasjon

Denne saken handler om dametennisJeg slutter aldri å bli forundret over tennisspillernes favorittspillere. Ta eksempelet under, Marion Bartoli. Hun er overlykkelig over å få trene litt med sitt store idol. Bartoli er ei kul jente (jeg er fan!!) med to hender på både forehand og backhand, og liker seg best ved grunnlinjen. Monica Seles-kloning, med andre ord.

Bartolis favorittspiller er ikke Seles, men…Pete Sampras! Du husker Sampras, serve, volley, nettspill osv. Veldig langt unna Bartoli, som ser reint nyforelska ut. Pinlig/søt (klarer ikke bestemme meg) pause før de gir hverandre et stivt kyss ved nettet.

Her er et klipp fra treningen deres tidligere i år. På et tidspunkt (ca 22 sekunder) sier Sampras at hun slår mye hardere enn Michael Chang! Nice one, Pete. Jo lenger det er siden Sampras konkurrerte, jo bedre vil han synes motstanden er. Og Chang hadde dårligere racket/strenger enn Bartoli. Såpass må vi gi den gamle grunnlinjemauren, i rettferdighetens navn.

Kommer du på andre eksempler på spillere som har forbilder som ligger langt fra dem selv i stil?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar