Fire kandidater til OL-gullet i tennis

Semifinalistene i herreklassen i OL er klare: Federer mot Del Potro, Djokovic mot Murray. Alle vant i strake sett i kvarten.

Så litt av Federers kamp mot Isner, vanskelig å si hvilken form han har. Federers graskapasitet er mye større enn Del Potros, så alt tilsier finale for sveitseren. Der møter han i så fall murray eller Djokovic. Federer slo begge i Wimbledon nylig, men jeg er ikke sikker på om det gjentar seg. Dette er Federers siste realistiske sjanse til singlegull i OL, og det vil nok spille inn.

Noen som vet om finalen er fem sett?

Forfatter: Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

4 kommentarer til «Fire kandidater til OL-gullet i tennis»

  1. Revansjeoppgjør fra Wimbledon! Et helt åpent oppgjør, hvor Federer er en liten favoritt. Det uttalte målet om å satse på Ol-gull kan gi større press på han selv. Håper på Roger, men grur meg til å se Murray’ reaksjon hvis han taper enda en viktig finale på hjemmebane.

    1. Jeg tror Murray vinner denne gangen, med hele nasjonen bak seg. Tror Federer er sliten og ikke så på hogget etter Wimbledon-triumfen og førsteplassen på rankingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.