Fire kandidater til OL-gullet i tennis

Semifinalistene i herreklassen i OL er klare: Federer mot Del Potro, Djokovic mot Murray. Alle vant i strake sett i kvarten.

Så litt av Federers kamp mot Isner, vanskelig å si hvilken form han har. Federers graskapasitet er mye større enn Del Potros, så alt tilsier finale for sveitseren. Der møter han i så fall murray eller Djokovic. Federer slo begge i Wimbledon nylig, men jeg er ikke sikker på om det gjentar seg. Dette er Federers siste realistiske sjanse til singlegull i OL, og det vil nok spille inn.

Noen som vet om finalen er fem sett?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

4 kommentarer

  1. Revansjeoppgjør fra Wimbledon! Et helt åpent oppgjør, hvor Federer er en liten favoritt. Det uttalte målet om å satse på Ol-gull kan gi større press på han selv. Håper på Roger, men grur meg til å se Murray’ reaksjon hvis han taper enda en viktig finale på hjemmebane.

Legg igjen en kommentar