Serenas fjortende

Denne saken handler om WimbledonDet mest overraskende ved damefinalen i Wimbledon var at Radwanska fikk et sett – 6-1, 5-7, 6-2 ble sluttresultatet for Serena Williams. Hun tar dermed sin 14. Grand Slam-tittel.

Det er imponerende hvordan Serena kommer tilbake år etter år. Det er snart 13 år siden hun vant sin første slam, hjemme i US Open. Jeg har ikke sjekket statistikken, men tror ikke mange kan vise til Grand Slam-turneringer med så langt opphold mellom første og siste tittel.

Forresten er det slett ikke sikkert at hun er ferdig med å vinne. Hvis hun holder seg skadefri, har hun en god sjanse til å komme opp i Evert/Navratilova-sfærene. De har 18 Grand Slam-titler.

Sjekk ellers statistikken min over Grand Slam-vinnere for damer. Ikke alt på statistikk-siden er helt oppdatert. Jeg skal ta en dugnad der en av dagene.

Tennis.com fulgte finalen i dag. I morgen sendes herrefinalen på NRK. Selv om Radwanska ga Williams en fight, tror jeg herrefinalen blir noen knepp mer dramatisk enn dagens. Gleder meg.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar