…og så mot Tommy Haas??

Roger Federer tapte finalen i Halle i dag, mot Tommy Haas av alle (7-6, 6-4). Jeg skal være den første til å juble for menn midt i 30-årene makter å hevde seg fysisk. Men for Federer er ikke dette noe godt tegn. Tror ikke han ryker ut tidlig i Wimbledon, men han kunne trengt en enkel seier nå før den turneringen.

Nadal tapte også tidlig i Halle, og Roddick i Queen’s. Holder Nadal som favoritt til Wimbledon-tittelen. Han har vært ekstremt stabil der de siste årene, og jeg tror han kan slå Djokovic på gras også.

3 tanker om “…og så mot Tommy Haas??

  1. Knut

    Fun-fact: alle semifinalistene i Halle hadde enhånds-backhand! Når skjedde det sist i en ATP-turnering?

    Svar
  2. J-Man

    En annen ting som er verdt å merke seg med denne finalen er at Federer var den yngste av de to. Det er muligens siste gang i karrieren det kommer til å skje i en finale?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *