…og så mot Tommy Haas??

Roger Federer tapte finalen i Halle i dag, mot Tommy Haas av alle (7-6, 6-4). Jeg skal være den første til å juble for menn midt i 30-årene makter å hevde seg fysisk. Men for Federer er ikke dette noe godt tegn. Tror ikke han ryker ut tidlig i Wimbledon, men han kunne trengt en enkel seier nå før den turneringen.

Nadal tapte også tidlig i Halle, og Roddick i Queen’s. Holder Nadal som favoritt til Wimbledon-tittelen. Han har vært ekstremt stabil der de siste årene, og jeg tror han kan slå Djokovic på gras også.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. En annen ting som er verdt å merke seg med denne finalen er at Federer var den yngste av de to. Det er muligens siste gang i karrieren det kommer til å skje i en finale?

Legg igjen en kommentar