Hvor vil du ha WTA-sluttspillet?

Denne saken handler om dametennisWTA-sluttspillet går i Tyrkia i år og 2013, men fra 2014 trenger de et nytt hjem.

Hva er ditt drømmested for turneringen? Det mest realistiske håpet er kanskje København, som har en turnering allerede, og en toppspiller i Wozniacki. Det hadde vært gøy om det kom et sted i nærheten av oss forfrosne tennisfolk i sportens utkant. Men jeg tipper WTA tenker mye på framtidige markeder når de bestemmer seg. Med andre ord: Asia.

Mitt råtips: Beijing. Noen andre som vil spekulere?

Elena Dementieva i surt humør, French Open 2006. Hun ble OL-mester i Beijing i 2008.

 

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Vil ha det i Madison Square Garden! Men vet ikke hvor sannsynlig det er!

    Først og fremst vil jeg ha det vekk fra et tennisslappt luksuspublikum og over til en nasjon og et sted der folk er tennisgale. Få publikum og engasjement på plass, nåværende løsning er krise. Tennisnasjon, takk.

Legg igjen en kommentar