Kampen vi alle venter på

ATP - herretennisDet finnes bare ett oppgjør som teller i herretennisen nå, gjør det ikke? Samme hvor mye en Federer-mann som meg skulle likt å hevde det motsatte, er Nadal-Djokovic duellen som teller nå.

Vi er bare et par semifinaler unna å få det igjen nå. Nadal spiller mot Gilles Simon i sin semifinale i Monte Carlo. Djokovic møter Berdych, som slo Murray i tre sett i dag. Djokovic og Nadal har begge solide statistikker mot sine semifinale-motstandere. Med mindre noe rart skjer, møtes de igjen til finale søndag.

 

Djokovic mistet bestefaren sin denne uka. Nadal har slitt med skader i hardcourtsesongen. Djokovic har slått Nadal grundig det siste året. Men grus er Nadals beste underlag, og Djokovic har ikke virket like solid som i fjor. Selv om det er en umulig oppgave, for Djokovics 2011 kommer aldri til å bli kopiert.

Jeg har ikke de rette kanalene, og har bare sett noen glimt fra Monte Carlo. Min magefølelse sier at Nadal vinner hvis de møtes igjen til helga. Før eller seinere må han slå Djokovic igjen, og dette er turneringen som han har vunnet sju år på rad. Nadal har vunnet 40 på rad i Monte Carlo, og jeg tror han vinner igjen.

Og kampen som jeg VIRKELIG vil ha denne sesongen, er Djokovic mot Nadal i French Open-finalen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. Det har blitt mye tennis på TV for meg i dag. Først Djokovic mot Berdych. En match jeg lenge trodde Berdych skulle hale i land. Han vant første sett, og hadde Djokovic i kne i starten på andre. Men da den ene muligheten til å bryte etter den andre gikk fløyten, ble Bedych frustrert. Han irriterte seg også over vinden og sanden og brukte mye energi på dette i steden for spillet. Da var det duket for Djokovic-seier og han var ganske overlegen i det tredje settet.
    Matchen mellom Nadal og Simon ble noe helt annet. Spennende til siste ball var spilt. Storspill og flott tennis fra begge. Simon imponerte med fantastisk spill. Nadal fikk store utfordringer, men taklet dem til slutt og halte seieren i land. Så, da blir det, som Christian Ruud uttalte det etter at Naldals seier var et faktum, drømmefinale i morgen. Så får vi se hvordan det går

  2. Så store deler av matchen. Men burde heller tatt meg en tur ut i finværet, for det var dessverre ikke det helt store. Djokovic virket som han kun hadde møtt opp fysisk, men ikke mentalt.

    Tror uansett at resten av årets grussesong blir meget spennende!

  3. Hvis du ikke har kanaler som sender Masters-turneringene, så anbefaler jeg å abonnere på tennistv.com. De har alle Masters 1000, ATP 500 og en del 250 mener jeg. De har også app for iphone/ipad/android. Det koster ca. 6-700 for ett år.

Legg igjen en kommentar