Murray-Federer – jeg tipper Murray vinner

Den mest spennende tennisen denne uka spilles i Dubai. Siden det er en herreturnering, har de beste kommet lengst. Federer og Murray møtes i finalen, etter at Federer slo Del Potro i to tette sett, og Murray påførte Djokovic årets første tap. Da slipper serberen i alle fall sammenligningene med 2011-sesongens lange seiersrekke.

Federer har påført Murray en del tap i viktige kamper, men han har også slått Federer flere ganger på hardcourt. Jeg har en følelse av at han gjør det igjen, selv om rapportene fra Dubai sier at Federer spiller stor tennis der nede. Murray på rask hardcourt er tøff oppgave, selv for Federer.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Der tippet du feil. Roger vant fortjent. Men kampen mot Del Potro var kvalitetsmessig bedre.

    Viktig for Federer å vinne en større utendørsturnering igjen og slå en i topp 4 i finalen. Godt for selvtilliten!

  2. Hei,

    Ikke noe dumt tips med Murray men ble som kjent feil.

    Utrolig hva federer har fått til, selv om man dessverre husker Australian Open for godt (og for all del, det er jo GS som teller).

    Men fra ca oktober i fjor til i nå er det kun Australian Open hvor han har tapt (foruten Davis Cup mot Isner). En utrolig prestasjon, men igjen, det er også i denne perioden at Djokovic og Nadal har litt «ferie». Håper federer kan holde koken inn i grussesongen.

Legg igjen en kommentar