Wozniacki sparket treneren

Denne saken handler om dametennisCaroline Wozniacki er vippet ned fra førsteplassen på WTA-rankingen. Kommer hun til å få den igjen noen gang? Jeg tviler.

Hun har også kvittet seg med trener Ricardo Sanchez etter bare to måneder. Det kan ikke være lett å komme inn i en konstellasjon som er så tett som Caroline og faren, som alltid har vært to skritt bak datteren.

 

Det blir spennende å se hvordan Wozniackis 2012-sesong blir. Jeg har litt den samme følelsen for henne som for Lleyton Hewitt: At stilen hennes, hvor hun må slite og løpe for hvert poeng, kommer til å gi henne et kort liv på toppen. I stedet for å hakke på at hun var en ufortjent verdensener, fortjener hun klapp på skulderen for at hun holdt så lenge, mener nå jeg.

[polldaddy poll=5900184]

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar