Lunta er tent i Sveits

Denne saken handler om Davis CupFørste dag av Davis Cup er spilt, og kampene i Sveits overskygger alt: Både Stanislas Wawrinka og Roger Federer tapte sine singlekamper. Det finnes ingen unnskyldninger for at Federer, vinner av French Open og finalist der flere ganger, taper 2-6 i fjerde sett mot John Isner i DC-spill på hjemmebane.

Federers tilbakekomst til Davis Cup har blitt tolket i alle retninger, og folk har til og med snakket om Sveits som en seriøs utfordrer til DC-tittelen i 2012. Nå er de én kamp unna å bli slått ut. Og det av et USA uten Andy Roddick. Sveits har hjemmebane, og spiller på grus for å nøytralisere Fish og Isners gode server. Det hjalp ingenting.

Ryker Sveits her, er det en av de store bombene i DC-historien. Oddsene nå er meget dårlige for sveitserne. Kommer med mer mot slutten av helga.

2 kommentarer til “Lunta er tent i Sveits

 1. Knut

  En skikkelig bombe, ja.
  Samtidig er det litt for lett å avfeie Isner på grus. Han tok tross alt to sett mot Nadal i fjorårets French Open. Det var det ingen andre som klarte. For to år siden gjorde han det samme mot Djokovic i Davis Cup.

  Man sammenlikner gjerne Isner med Karlovic men det har nok mest med høyden å gjøre. Isner har en ekstrem kick i serven noe Karlovic ikke har. Kickserver biter som kjent ekstra godt på grus.
  Jeg så ikke kampen mot Federer men jeg tipper sveitseren fikk mange server mot backhanden sin i langt over skulderhøyde.

  Ellers gikk rundens kamper stort sett etter boka. Kanskje med unntak av Østerrike som slo Russland relativt greit.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *