Ni av ti!

Denne saken handler om Australian OpenBare en kjapp skryte-oppdatering: Jeg klarte ni av ti riktige i dagens tippekonkurranse på Australian Opens hjemmesider. Det er derfor det står en sånn fin medalje ved siden av navnet mitt: Jeg er dagens nest beste tipper (på delt plassering med noen hundre andre, det må sies. Nesten bare favorittseire i dag.)

At det står 1266 ved siden av navnet mitt betyr at jeg har truffet for dårlig de andre dagene. Men hei, en dag i solen er bedre enn ingen. Noen andre som er med?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Hadde også 9 av 10 idag. Totalt er jeg på 63. plass med 124 poeng, og det er jeg ganske så happy med. Men ser til min fortvilelse at de har begynt å be om tips på doublekamper, så jeg regner med å rase nedover. Omtrent det eneste jeg vet om double er Bryan-brødrene, og det kommer man ikke så langt med.

Legg igjen en kommentar