Da smeltet fars hjerte

Denne saken handler om Australian OpenAh, disse magiske årene av barndommen hvor foreldrene er de store heltene:

– Du, pappa?
– Hm?
– Jeg har et tennisspørsmål.
– Ja?
– Han der Roger som spiller tennis, er han fra Norge?
– Nei, han er fra Sveits. Det er ingen fra Norge som er gode til å spille tennis.
– Men du er jo god?

Han som er «litt» bedre enn meg vant i strake sett mot Tomic i dag, og møter Del Potro i neste runde. Jeg tror Federer vinner den. Mange husker at Del Potro slo Federer i finalen av US Open i 2009, men han har bare to seire på ni kamper mot sveitseren. Del Potros sjanse er å slå gjennom Federer, og det har ikke skjedd så ofte.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. En koselig historie. Godt når barn ser opp til sine foreldre.

    Når det gjelder Federer kontra Del Potro, så er jeg ganske sikker på at Federer går seirende ut av det møtet. Nå sitter jeg og ser Hewitt mot Djokovic. Blitt en mer severdig match enn jeg hadde trodd. Ingen direkte overkjøring fra Djokovic sin side. Tar meg i å sitte her å heie på australieneren som akkurat nå brøt Djokovic sin serve. Men det blir nok Djokeren som drar det lengste strået, han leder 2-0 i sett.. Håper fortsatt på at en eller annen skal kunne slå serberen, uten at jeg egentlig tror på det. Skjønner ikke helt hvorfor jeg liker Djokovic så dårlig.

Legg igjen en kommentar