Caroline får ei uke til

Denne saken handler om dametennisHekkan! Li Na har slått Petra Kvitova i Sydney (1-6, 7-5, 6-2), og dermed utsatt Kvitovas varslede overtakelse av WTA-toppen. Hvis Kvitova hadde vunnet denne turneringen, hadde hun blitt ny verdensener, noe en hel tennisverden venter på. Inntil videre er Caroline Wozniacki numero uno.

22 upressede feil i andre sett er et altfor høyt tall for Kvitova. Dette er noe av sjarmen med henne, at kvaliteten varierer så voldsomt.

Jeg har ikke lest noen kommentarer fra Kvitova til kampen. Hva gikk galt? Hun har fått noe å tenke på, men samtidig har hun gitt seg selv litt alburom før Australian Open begynner. Med seier her, ville søkelyset på henne blitt enda større enn det allerede er, så tapet er kanskje en velsignelse?

Li Na har en Grand Slam-tittel. Det har ikke Victoria Azarenka, som hun møter i finalen. Er det nå Azarenka skal gjøre det helt store i Australia?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar