Apps, I did it again

Sesongen 2012 har ikke bydd på de store overraskelsene på herresiden hittil. Nadal og Federer cruiser i Doha, og Dolgopolov og Gilles Simon vinner i Brisbane.

ATP/WTA AppI Sao Paulo har Alves slått Trungelliti 7-5, 6-4. Dette til tross for at Trungelliti slo 8 ess og reddet 4 av 6 breakballer mot seg. Alves er ranket 15 plasser bak Trungelliti (340, Trungelliti er 325), så denne seieren kan han være fornøyd med. Det var nok rutinen som reddet Alves, for han er en veteran på 29 år. Trungelliti 21.

Nok babling om disse to ATP-middelmådighetene. Jeg har ikke et gram av interesse for hva som skjer på tennisfronten i Sao Paulo denne uka. Jeg nevner kampen over for å gjøre oppmerksom på app-en ATP/WTA Live, som du kan laste ned fra App Store. (Den finnes for Android også). I app-en finner du alle resultater og kampstillinger fortløpende. Du finner også rankingen for single og double på begge tourene. Jeg mistenker at Wordfeud kommer til å få sterk konkurranse om å bli tidstyv nummer 1. Særlig når det drar seg mot Grand Slam-turneringer.

Har noen andre tennis-apps å anbefale?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. Jeg har testet ut Tennis Math (mrk. Math – ikke Match) ved noen anledninger. En fin Android-app for dem som synes den ordinære matchstatstikken til ATP Live eller ATPs websider er for snever.
    I denne app’en plotter du inn fortløpende det som skjer i kampen du ser på. I tillegg til den «vanlige» statistikken kan du etterpå hente ut tall for vinnerslag, pressede og upressede feil på forehand, backhand, volley, smash, dropshot, antall poeng vunnet av ballvekslinger med varihet under 3 sekunder, 10 sekunder, 20 sekunder etc.

    Problemet er all plottinga underveis som gjør det vanskelig å lene seg tilbake for å nyte kampen. I tillegg til statistikk-freaks kan det kanskje være et nyttig verktøy for trenere som vil analysere kampene til sine håpefulle?

Legg igjen en kommentar