Tennisbloggen på sosiale medier

Det er tennisferie og rolig i ennå noen uker, så jeg tente å drive skamløs selvpromotering i fire-fem avsnitt mens vi venter på racketaction.

Tennisbloggens logoDen aller enkleste måten å oppdatere seg på denne bloggen er selvsagt å komme innom www.tennisbloggen.net i ny og ne. Den øverste artikkelen er alltid i fulltekst på forsiden, de neste har bare ingressen. Jeg har et mål om å få kommentarene til å vise på forsideartikkelen, sånn at det blir enda lettere å kaste seg på debatten. Det finnes visst WordPress-knep for å fikse dette, men jeg har ikke kommet så langt. Hva annet savner dere? Flere meningsmålinger? Flere regneark? Flere videolenker? Mer ekstreme meninger?

FacebookAlternativ 2 er å følge tennisbloggen.net på Facebook. Selv om tennisbloggen er rasende populær, har jeg en mistanke om at noen av dere er oftere på Facebook. Her lenker jeg opp til artiklene som blir publisert. Hvis du liker tennisbloggen på Facebook, får du beskjed i nyhetsstrømmen (feeden) din hver gang jeg har utsatt internettet for en omgang tennisskriverier.

Google+ er Googles forsøk på å ta Facebook-andeler. Jeg liker tanken på avgrensede vennesirkler og ulike publiseringsnivåer (selv om Facebook også kan tilpasses slik), og ikke minst grensesnittet. Jeg tviler på om det blir like populært som Facebook, men jeg tester ut plattformen enda en stund. Tennisbloggens Google+side ligger her.

Twitter er journalister og kjendisers selvpromoteringskanal numero uno, et slags onelinerverksted for åndseliten og «the chattering classes». Lenker til tennisbloggens nye artikler blir automatisk publisert her, følg kontoen på Twitter, så holdes du oppdatert.

 

Er det andre sosiale publiseringskanaler jeg bør prøve ut? Andre smarte triks som kan spre det glade tennisbloggbudskapet? Gi beskjed i kommentarfeltet. Så blir det mer tennissnakk om noen dager, mellom pinnekjøttet og familiefestlighetene.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

9 kommentarer

 1. Hva jeg savner? Jeg synes du gjør en strålende jobb Åsmund. Det jeg savner mest er vel mer diskusjon og aktivitet i kommentarfeltet, så alle grep som gjør det enklere for folk å kaste seg på diskusjonene er flott.

  Hvis folk ønsker å bidra med mer enn kommentarer er jo det også glimrende. Jeg ser frem til Marats gjesteblogging fra AO. Victor har vist en mer enn gjennomsnittlig interesse for tennisstatistikk og kan kanskje tenke seg å dele? Antakelig har bloggen også lesere som vet litt om hva som rører seg i norsk tennis og som kan tenke seg å skrive om dette?
  Jo mer aktivitet, jo bedre blogg.

 2. Diskusjon/debatt og forumaktivitet er bra. Dessverre har tennisen.no umuliggjort anonym debatt, noe som, ihvertfall for min del, har gjort siden totalt uinteressant.

 3. Diskusjon/debatt og forumaktivitet er bra. Dessverre har tennisen.no umuliggjort anonym debatt, noe som, ihvertfall for min del, har gjort siden totalt uinteressant.

  1. Kan ikke love noen voldsomme reiseplaner for 2012, men jeg kan jo skrive noen levende reisereportasjer fra utebanene i Sandnes eller Stavanger tennishall. «En hviskende bris ønsker oss velkommen, der vi med ærefrykt tar sesongens første skritt på det lett ruglete banedekket. Sitter forehanden? Har backhanden overlevd en vinter med sofaliv og chips? Snart vil den gi oss svar, den skjøre treenigheten av kropp, sinn og skjebnens tilfeldigheter.» Osv. 🙂

 4. Herlig! Poesi!

  Ellers slenger jeg meg på det som er sagt, kjempe jobb! Og jo mer aktivitet, jo bedre. Eneste er kanskje de kommentarene som kommer to-tre ganger nedover istedenfor en, som kanskje for noen kan være litt irriterende. Liker godt Knuts forslag over!

Legg igjen en kommentar