Ja vel, en siste dose

Jeg har samme forhold til årskavalkader som jeg har til julesanger og -kaker: Jeg jubler når de dukker opp i begynnelsen av desember, men når julaften kommer, er jeg mett og lei.

Men for dere andre som ikke er like sære, her er et knippe lenker til oppsummeringer av tennisåret 2011. Som jeg mener det er på tide å legge fint ned i en minneboks nå, for 2012 er bare noen dager unna. Anyway:

  • Sports Illustrateds Jon Wertheim var en stor humorist for ca 12 år siden. Det er han ikke lenger, men jeg leser tennismeningene hans likevel. I årskavalkaden viser han spor av gammelt humør: Because «tennis offseason» might be the biggest oxymoron this side of «anxious patient» — apparently the offseason falls on a Tuesday this year — we have only a few hours to squeeze in these 2011 honors.
  • Tennis-x.com er et merkelig nettsted. Det har ikke forandret utseende nevneverdig siden 2002 (if we all could be so lucky..). De oppdaterer ikke så ofte. De har nesten ingen bilder. Men! De glimter ofte til med frekk og fin tennislesning. En gi faen-holdning som ofte er passende. Som i år, når de i frustrasjon over den ustabile dametouren sier dette, etter å ha kåret Petra Kvitova til årets beste: Honorable mention: Your mom and Caroline Wozniacki. Og denne: Would it BE a US Open if Serena didn’t have a meltdown? It’s like an annual event now. Who will she throw a shit-fit at in 2012? Wait and see.
  • Tennis.com har telt ned de ti beste kampene i 2011 og de ti beste sesongene på herresiden fra 1968 til i dag.
  • The Bleacher Report oppsummerer også tennisåret, på sin litt irriterende, slideshow-tunge måte.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar