Bare 34 dager igjen!

Denne saken handler om Australian OpenDet stemmer, mine venner: 34 dager til første runde av Australian Open, den første Grand Slam-turneringen neste år.

Vi vet alle at livet er mye bedre for den som liker tennis. Ikke minst av mentalhygieniske grunner. Januar er Norges store deppemåned, mørk, lang og kald.

For min del varer bare januar i 14 dager, for fra midten av måneden begynner sendingene fra Australian Open. Der er det full sommer, og ofte så varmt at spillerne nærmest smelter vekk på banen. Solbrente svensker på tribunen, god stemning og ikke minst: Med australsk tid er det gunstig å stå tidlig opp om morgenen for å se noen games før jobb. Ah, januar, du kan ikke komme snart nok.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

6 kommentarer

 1. Det blir stort! Gleder meg vilt til moroa starter!

  Spesielt siden jeg i jaunuar skal ned til Melbourne selv (i fire dager) og har bestilt billetter til de to første dagene av AO! Gleder meg faktisk mest til å gå rundt og titte på de forskjellige sidebanene, selv om Rod. Arena blir nice den ene dagen! Sommer, sol og tennis – kan ikke bli bedre!

  Kommenterer nok fra bloggen live i Melbourne, og håper å komme med noe «inside», for eksempel hvordan Monfils så ut på trening eller hvordan Berdyrch backhand satt på oppvarminga, hehe 😉 😉

  AO er absolutt et lyspunkt i en ellers tung måned.

  1. Himmel! Skal prøve å heve meg over misunnelsen som velter fram i meg, og ønsker deg en fantastisk tur nedover. Hvis du vil bidra med noe til bloggen fra Melbourne, hadde det vært helt topp!

 2. Misunnelse er ikke bra, men kjenner at den dukker opp når jeg leser Marat sitt innlegg. Når det er sagt så ser jeg fram til at morroa starter.

  Kommer hjem igjen 11. januar, så da er det bare å forberede seg på masse god tennis. Noen som vet om det er Eurosport som sender fra AO?
  Takk for lenken til tidligere AO-matcher. Etter en slitsom dag i går, koste jeg meg med en del av finalen mellom Federer og Nadal i 2009.
  Canal + sender for tiden også mange matcher fra 2011 i reprise.

 3. Hehe, tusen takk for det! Er nesten litt ufint av meg å melde sånn! Håper naturligvis å bidra litt derfra. Får late som tennisbloggen.net har sendt ut en representant til Melbourne, som eneste og eksklusive medium i Norge 😉

Legg igjen en kommentar