Toronto-tanker

Denne saken handler om dametennisCanada-dager i tennisverden. Damene spiller i Toronto denne uka, mennene i Montreal. Det er dameturneringen som vises på Eurosport, som jeg har i stua.

 • Hadde ikke Andrea Petkovic offisielt gravlagt Petko-dansen? Jeg trodde hun gjorde det i vår en gang. Etter seieren mot Kvitova vrikket hun på seg igjen, og det er vanskelig å bli sur på folk som danser. Det virket mer spontant denne gangen, ikke som en plikt, slik jeg har hatt litt følelsen av tidligere. Kvitova virket mildt sagt uinteressert i det som skjedde på banen, og så ut til å ha ristet av av seg skuffelsen allerede i det hun tok Petkovic i hånda.
 • Har Agnieszka Radwanska slanket seg? Det var det første som slo meg da jeg så henne varme opp til kampen mot Petkovic i går. Jeg har alltid vært svak for Radwanskas ballfølelse og tennishjerne, men hun mangler litt kraft for å bli en trussel i de største turneringene.
 • Samantha Stosur møter Radwanska i semifinale. Stosur har en svak sommer bak seg. Mot Vinci tok hun helt over mot slutten av kampen. Jeg blir alltid både imponert og litt irritert over Stosur (må hun kaste ballen så langt bak og til venstre på serven?). Mot Vinci satt både forehanden og serven mot slutten, og da er Stosur tøff å se på. Tipper kampen mot Radwanska går til tre sett.
 • Serena Williams mot Victoria Azarenka er den andre semifinalen. Jeg vil ikke sette penger på Azarenka-seier mot Willams på nordamerikansk hardcourt.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

 1. Om Stosur:
  må hun kaste ballen så langt bak og til venstre på serven?).

  Legg merke til at Stosur har den klart beste kick serven av damene. En så kraftig kick krever nok at man kaster ballen litt bak hodet og til venstre 🙂

  Du vil se det samme hos mange av spanjolene.

 2. Om Stosur:
  må hun kaste ballen så langt bak og til venstre på serven?).

  Legg merke til at Stosur har den klart beste kick serven av damene. En så kraftig kick krever nok at man kaster ballen litt bak hodet og til venstre 🙂

  Du vil se det samme hos mange av spanjolene.

Legg igjen en kommentar