Proffer og oss dødelige

Jeg kom over en artig blogg skrevet av en amerikansk hobbyspiller jeg, og sikkert flere lesere av Tennisbloggen, kan identifisere seg med.

Utdrag fra innlegget ‘A pusher crashes the party’:

«Occasionally I strike a shot that–through my eyes–would be a winner on the  ATP tour.  I daydream that I’m warming up Federer at a major and blast a forehand that he can’t reach.  He says “too good” and I look over at Paul Annacone, who winks at me in approval.  Mirka lowers her $2500 sunglasses.»

Forfatteren melder seg så på delstatens største tennisturnering.

«There are several players with ATP worldwide rankings in the top 1500 in singles and top 500 in doubles.  Then there is me, who just months ago, on these very same courts, double faulted an entire service game in the company of sweaty balding men.»

Han skriver blottet for selvhøytidelighet og illustrerer det hele med bilder og videoer fra turneringen. Selv ble jeg dels sittende å humre, dels nikke gjenkjennende når forfatteren til stadighet blir påminnet at når det gjelder tennis er hans analytiske evner langt bedre enn hans praktiske.

Enjoy!

2 kommentarer til «Proffer og oss dødelige»

    1. Ikke spesielt pretensiøst, nei.
      Jeg likte spesielt ‘Supershot attempt’ m/forklarende video.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.