Petkovic svarer

Denne saken handler om dametennisJenta med den avslappa personligheten og det litt mer hakkete spillet (den servebevegelsen blir aldri noe syn for tennisfeinschmeckere) svarer denne uka på lesernes spørsmål. Ikke på denne bloggen, men i spaltene hos CNN og Sports Illustrated.

Jeg snakker om Andrea Petkovic, som er en av de blidere fjesene på dametouren akkurat nå. En av de få spillerne som har perspektiv nok til å se at hun er ekstremt heldig som får tjene gode penger på å slå en tennisball over nettet. Det skal ikke så mye til for å bli en personlighet i dagens tennis: Petkovic twitrer på nettet. Hun smiler i intervjuer, og danser på banen når hun vinner, og vips – medieyndling.

Petkovic sine svar ligger her. Jeg likte denne delen, Tsonga er absolutt en annen type enn Petkovic, og derfor et litt overraskende valg i mine øyne. Og kult at dagens spillere med røtter i Balkan gir beng i de årelange konfliktene mellom folkegruppene.

Who are your favorite male players to watch? To hang out with?
— Dan, London

• My favorite male player to watch is actually Jo-Wilfried Tsonga. I just think he plays spectacular, when he’s playing well I just love watching him smashing the forehands and running to the net like a maniac. I think he’s the most spectacular player on the court. Hanging around, I love all the Serbian guys. We are very close and have known each other for a long, long time. Especially Novak Djokovic of course, who’s one of the most fun characters I’ve ever met in my life. It’s always great hanging around with him, but with all the other Serbian players as well.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar