Noen lenker etter Wimbledon

Det er forholdsvis rolig på tennisfronten denne uka. Novak Djokovic feirer Wimbledon. Roger Federer poster Facebook-bilder fra Bern.

Caroline Wozniacki har tatt en velfortjent friuk…nei, vent, verdenseneren er selvsagt travelt opptatt i en liten turnering et sted. Denne uken: Båstad. (Engelske nettsteder staver det Bastad. Store muligheter for ordspill, f.eks hvis noen oppfører seg dårlig: «A bastard in Bastad».) Ingenting vondt om Båstad eller Wozniacki, men verdenseneren bør heller prøve å hente litt krefter fram mot den amerikanske hardcourt-sesongen, etter min mening. Skadet skulderen mot Arvidsson i dag. På tide å slappe av litt, CW.

Noen kjappe lenker i juli-døsen:

  • Jon Wertheim (Sports Illustrated) har en ny mailbag ute.
  • Peter Bodo ser fram mot Davis Cup til helga. Må innrømme at jeg ikke klarer å gire meg helt opp.
  • Tidligere verdensener Lindsay Davenport er den stolte 1976-generasjonens beste tennisspiller (bedre karriere enn Jennifer Capriati, etter min mening), og bør selvsagt nevnes hver gang hun har noe å melde. Nå er hun gravid, og venter sitt tredje barn. Etter å ha fulgt småbarnsmor-/tidsklemme-twitringene hennes de siste årene, er jeg litt overrasket.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar