Det lukter litt karriereslutt

Denne saken handler om dametennisKim Clijsters har gjort det klart at hun trekker seg fra årets Wimbledon-turnering. Årsaken er skaden hun pådro seg i tirsdagens kamp mot Romina Oprandi.

Ting snur fort i tennis. Clijsters startet året med å vinne Australian Open, men tapte andre runde i French Open og er nå altså ute av Wimbledon. Den siste skaden skal ikke ha noen sammenheng med fotskaden hun fikk da hun danset i fetterens bryllup i april.

To skader på kort tid, og Clijsters har allerede sagt at 2011 trolig blir hennes siste fulle år på touren. Clijsters er så god at hun ikke trenger all verdens trening for å kjempe om de største pokalene, som hun beviste da hun vant US Open rett etter comebacket i 2009.

Men jeg synes det lukter litt karriereslutt av Clijsters akkurat nå. Hun har vunnet US Open og Australian Open, og det er fortsatt 11 måneder til hun kan prøve seg på French Open og Wimbledon igjen. Gitt at hun allerede har varslet at hun vil trappe litt ned, hvor mye motivasjon har hun til å kjempe seg tilbake fra enda en skade?

[polldaddy poll=5146205]

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar