Som to dråper vann

Denne saken handler om Australian OpenVi har skremmende mye felles, Roger Federer og jeg. Derfor var det bare rett og rimelig at jeg testet racketen hans i dag, Wilson K Factor 6.1.

Vi har bursdag 8. august. Vi ble kjæreste med våre nåværende partnere i 2000. Vi har to døtre under skolealder. Vi er relativt glade i tennis. Vi kommer fra rike, små europeiske land utenfor EU. Vi har gode minner fra Paris, London og Stockholm. Listen over mine og Roger Federers fellestrekk er uendelig lang.

Så da jeg for en sjelden gang skyld skulle spille tennis i kveld, falt øynene på Federer-racketen som sto til utlåns. Min keivhendte motstander tok selvsagt den temmelig stygge, gule Nadal-Babolaten som også sto i stativet hos Stavanger tennisklubb.

Og det må sies: Federer-modellen var en drøm å spille med. Jeg slo nesten ingen dobbeltfeil. Racketen føltes balansert og fin. Den ligger nok et stykke unna den racketen Federer spiller med, siden han nok strenger den hardere og med bedre strenger, og Federers racket er ganske sikkert mye tyngre enn amatørversjonen jeg prøvde. At jeg likevel tapte, gjorde ingenting.

Jeg så litt av Federer-Malisse i dag, som var veldig uspennende. Federer får Robredo i neste runde, en spiller han har full kontroll på. Hvis Federer vinner mot Robredo, møter han Roddick eller Wawrinka, også det spillere som passer Federer godt.

Jeg ser fram til Verdasco-Berdych. I den kampen blir det neppe slått mange stoppballer eller slicer. Berdych leder 6-4 i innbyrdes oppgjør.

Det blir en kamp mellom to menn som ikke er redde for å satse. «Du kaller det en vill forehand? Ha! Følg med når jeg satser alt på en hyler ned langs linjen mens jeg står to meter bak grunnlinjen!». «Forehand, schmorehand. DETTE er en forehand, varsku her, pysa!»

Blir gøy. Tipper Verdasco i fire sett.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. Hehe, blir en spennende match! Krafttennis fra begge. Endelig helg også slik at jeg kan sitte oppe litt!

    Bra du trives med Federer-rackerten. Sverger til Wilson selv, og er veldig fornøyd!

Legg igjen en kommentar