Jeg tror Djokovic vinner

Denne saken handler om Australian OpenNovak Djokovic er full av selvtillit etter det siste halvårets prestasjoner. Han slo Federer for andre Grand Slam-turnering på rad, og bare Andy Murray står i veien for en seier i Melbourne.

Jeg tror ikke Djokovic lar den sjansen glippe. Han spiller karrierens beste tennis.

Dette er også en avgjørende kamp for Murray. Vi har snakket om mulighetene for en GS-tittel i flere år nå, og denne gangen trenger han ikke møte Federer. Murray er best på hardcourt, men det er Djokovic også. Djokovic leder innbyrdes 4-3, men det er nesten to år siden de spilte sist.

Spørsmålet er hva Murray kan true Djokovic med. Murrays suksess handler mye om å gjøre lite feil. Men hvis Djokovic spiller offensivt og treffer, hvordan skal Murray stagge ham?

Djokovic spilte best i semifinalen, og har litt lenger hviletid. Djokovic i fire sett, sier jeg.

Forfatter: Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

En kommentar til «Jeg tror Djokovic vinner»

  1. Lukter Djokovic nå. Murray må være blodsliten etter matchen mot Ferrer, hvor det var vanvittig lange ballvekslinger. Spørs hva han har å vise i finalen, når styrken hans er nettopp å holde ballen i gang, gjøre lite feil og kontre. Det var tendenser til murring i det venstre låret til Murray allerede i andre sett. Djokovic virker hakket sterkere for øyeblikket, og har litt større våpen.

    Samtidig har Murray vært i en Grand Slam-finale før, og kjenner nok blodsmak etter å heve trofeet etter å ha tapt forrige gang. Murray er sikkert voldsomt revansjelysten, men spørsmålet er hvor mye han har å gi. Der stiller Djokovic bedre, og matchen kommer garantert til å gagne han hvor lenger den blir. Djokovic i fire tror jeg er et godt tips.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.