Wozniacki casher inn

Denne saken handler om dametennisCaroline Wozniacki må ha smarte folk rundt seg. Ikke bare har hun nådd førsteplassen på WTA-rankingen med et begrenset spill. Nå holder hun på å cashe inn millioner i kjølvannet av suksessen.

Nettstedet Sportsbusinessjournal.com har listet opp danskens sponsorer. De er:

Proactiv (hudprodukter)
Turkish Airlines
Aquiss (sportsdrikk)
Sony Ericsson
Adidas
Babolat (racket)
E-Boks (dansk nettleverandør)
Rolex

Jeg er ingen ekspert på markedsføring, men skjønner ikke helt linken mellom Wozniacki (dansk-polsk) og et tyrkisk flyselskap. Er Wozniacki et navn i Tyrkia, siden de vil bruke henne  i reklamer?
Fra slutten av artikkelen:

She is also playing a New Year’s Day exhibition outside Bangkok with Kim Clijsters that will serve as the birthday party for the king of Thailand. Each will take in several hundred thousand dollars for the effort.

På nettet har de vært en del spekulasjoner rundt Wozniackis racket. Hun har alltid spilt med Babolat, og noen lurer på om hun er på vei til Yonex. For Wozniackis del håper jeg hun holder seg til Babolat, med mindre hun er misfornøyd med merket. Hun er nummer én i verden nå, med alt det medfører av press. Hun har ikke råd til å eksperimentere for mye med utstyret nå.

Wozniacki står selvsagt fritt til å sope inn alle de millionene hun ønsker. Jeg håper bare hun har lagt ned like mye innsats på banen som utenfor i tennispausen som snart er slutt. Hvis 2011 blir et svakt år, vil det fort komme beskyldninger om at hun ikke har gjort det.

[picappgallerysingle id=»10098362″]

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar