Murray og Federer vant

Andy Murray og Roger Federer vant sine åpningkamper mot hhv Söderling og Ferrer, med nesten identiske settsifre. Første dag av ATP-sluttspillet (eller Barclays ATP World Tour Finals som det heter for at folk lett skal huske navnet) bød ikke på noen overraskelser.

Kampen mellom Murray og Federer kan fort bli en gruppefinale i gruppe A. Jeg er ikke sikker på hva som er neste kamp i denne gruppa, siden kampoppsettet er temmelig elendig.

Fint at Carlos Moya også fikk litt oppmerksomhet i London i dag. Det er ikke hver dag en tidligere verdensener legger opp, og Moyas farvel er et av de mer stilige av sorten de siste årene. Vi husker jo Marat Safins årelange gneldring over profftennisens besværligheter de siste årene før han ga seg.

Når vi snakker om tidligere verdensenere fra Russland, hvordan forlot Kafelnikov ATP-touren? Kan ikke huske noen seremonier og festivitas for Kaffy, og det ville jo heller ikke vært hans stil.

[picappgallerysingle id=»10251244″]

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Hadde nesten trodd at det ville bli jevnere mellom Murray og Søderling. Men slik resultatet av den matchen ble og i matchen mellom Federer og Ferrer, er jeg enig i at møtet mellom Federer og Murray trolig vil bli gruppefinalen i gruppe A. Og den spilles tirsdag klokka 15.00 norsk tid. Ferrer og Søderling møtes i kveldsmatchen tirsdag.
    Spennende i morgen også. Spesielt matchen mellom Nadal og Roddick i morgen kveld.

Legg igjen en kommentar