Federer vant gruppa

Federer vant gruppa si. Lurer på hvem Nadal helst vil møte i semifinalen; Murray (regner med at det blir han) eller Federer. Jeg tror han vil ha Federer, og så Murray i en finale. Men Nadal må spille veldig dårlig for å tape mot Berdych, og jeg tror Nadal har for mye stolthet til å la det skje.

What you think?

4 kommentarer til “Federer vant gruppa

 1. frode johnsen

  federer virker meget sterk om dagen.

  nadal har fightet godt og vaert litt heldig i sine to foerste kamper uten aa overbevise, men han vokser nok utover turneringen.

  tror baade nadal og federer vinner sine grupper og jeg tror ogsaa de moetes i en finale ettersom hverken murray eller djokovic har overbevist noe saerlig saa langt (men skal ikke utelukke at murray kan ta nadal i semi)

  sitter med foelelsen av at dette er Federer sin turnering i aar.

  Svar
 2. frode johnsen

  federer virker meget sterk om dagen.

  nadal har fightet godt og vaert litt heldig i sine to foerste kamper uten aa overbevise, men han vokser nok utover turneringen.

  tror baade nadal og federer vinner sine grupper og jeg tror ogsaa de moetes i en finale ettersom hverken murray eller djokovic har overbevist noe saerlig saa langt (men skal ikke utelukke at murray kan ta nadal i semi)

  sitter med foelelsen av at dette er Federer sin turnering i aar.

  Svar
 3. Marat

  Jeg gjør det samme. Magefølelsen sier Federer. Murray spiller forresten godt om dagen også. Utklasset Ferrer, og slo en drøss med vinnere. Han er god når han er offensiv – i likhet med Monfils. «Defensivt» spill mot topp hundre-spillere kan fungere godt, men ingen sukessoppskrift i topp ti-møter.

  Det har han kanskje skjønt, for han fugte opp serven bedre i dag enn jeg har sett han tidligere og det er nettopp det – følge opp serven og generelt slå mer vinnere – som blir fjæra på vektskåla i denne type oppgjør. Spennende å se hva han kan gjøre videre.

  Ellers bekrefter Ferrer det som har vært hans ankepunkt lenge: Serven er ikke topp klasse, og det for han lide for både poengmessig og mentalt. Han må slite mer, og får ikke så mye gratis på serven i like stor grad som de andre i tablået.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *