Federer vant gruppa

Federer vant gruppa si. Lurer på hvem Nadal helst vil møte i semifinalen; Murray (regner med at det blir han) eller Federer. Jeg tror han vil ha Federer, og så Murray i en finale. Men Nadal må spille veldig dårlig for å tape mot Berdych, og jeg tror Nadal har for mye stolthet til å la det skje.

What you think?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

4 kommentarer

 1. federer virker meget sterk om dagen.

  nadal har fightet godt og vaert litt heldig i sine to foerste kamper uten aa overbevise, men han vokser nok utover turneringen.

  tror baade nadal og federer vinner sine grupper og jeg tror ogsaa de moetes i en finale ettersom hverken murray eller djokovic har overbevist noe saerlig saa langt (men skal ikke utelukke at murray kan ta nadal i semi)

  sitter med foelelsen av at dette er Federer sin turnering i aar.

 2. federer virker meget sterk om dagen.

  nadal har fightet godt og vaert litt heldig i sine to foerste kamper uten aa overbevise, men han vokser nok utover turneringen.

  tror baade nadal og federer vinner sine grupper og jeg tror ogsaa de moetes i en finale ettersom hverken murray eller djokovic har overbevist noe saerlig saa langt (men skal ikke utelukke at murray kan ta nadal i semi)

  sitter med foelelsen av at dette er Federer sin turnering i aar.

 3. Jeg gjør det samme. Magefølelsen sier Federer. Murray spiller forresten godt om dagen også. Utklasset Ferrer, og slo en drøss med vinnere. Han er god når han er offensiv – i likhet med Monfils. «Defensivt» spill mot topp hundre-spillere kan fungere godt, men ingen sukessoppskrift i topp ti-møter.

  Det har han kanskje skjønt, for han fugte opp serven bedre i dag enn jeg har sett han tidligere og det er nettopp det – følge opp serven og generelt slå mer vinnere – som blir fjæra på vektskåla i denne type oppgjør. Spennende å se hva han kan gjøre videre.

  Ellers bekrefter Ferrer det som har vært hans ankepunkt lenge: Serven er ikke topp klasse, og det for han lide for både poengmessig og mentalt. Han må slite mer, og får ikke så mye gratis på serven i like stor grad som de andre i tablået.

Legg igjen en kommentar