Federer likevel

Pigede! Federer vant mot Nadal 6-3, 3-6, 6-1 i London, og det hadde jeg ikke sett for meg. ATP-finalen får jeg kose meg med i tennisferien. Dagen i dag forsvant i andre ting.

Nadal dominerte 2010, men Federer hadde en god start og ikke minst en god avslutning. Australian Open 2011 blir meeget interessant. Nadal kan vinne sin fjerde strake Grand Slam-tittel der.

Jeg kommer tilbake med statistikker for 2010 og annet knask om ikke så fryktelig mange dager.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Ikke overrasket over at Federer vant. Vi som var i O2 og så både Nadal og Federer kunne observere at sistnevnte taklet spilleforholdene best av alle. Nadal sleit i nesten hver eneste match, og jeg vil påstå at i semifinalen mot Murray vant han på rein vilje. Det nyttet ikke mot Federer.

    Hadde kanskje trodd at Djokovic ville greid seg beddre i semifinalen mot Federer, men etter utfallet av den kampen var jeg nesten ikke i tvil om hvor seieren skulle gå i finalen. Ble nesten forundret da Nadal tok andre sett.

    Men ellers er det storveies å være i London og i O2, kan absolutt anbefales. En fantastisk stemning. Nå tror jeg toppspillerne trenger en god juleferie. Det var ikke bare Rafael Nadal som så sliten ut. Også Roddick og Søderling virket trøtte.

  2. @wenche
    Jeg er nok ennå litt blindet av Nadals finale i Australia for to år siden, da han kom rett fra evighetskampen mot Verdasco til finalen, og vant likevel. Heder til Federer som klarte å slå en sliten motstander, det er ikke alltid så lett.

Legg igjen en kommentar