Et par lenker

Hvis jeg av og til synes jeg bruker for mye energi på denne bloggen, kikker jeg litt på andre tennisbloggere og forstår at jeg ikke er i nærheten av andres tidsbruk.

Ta for eksempel bloggen Forty Deuce. Mannen bak denne bloggen fulgte ATP-sluttspillet tettere enn VG-sporten kommer til å dekke Ski-VM i Holmenkollen. Han kan umulig ha et sosialt liv ved siden av bloggen. Bilder, Twitter-saksing, kommentarer, meninger, utdrag fra pressekonferanser og så videre. Har lest for lite av tingene hans til å si noe om kvaliteten, men innsatsen står til en blank sekser.

En fersk favoritt er Tennis served fresh, som har kort, gode oppdateringer og mye kuriosa som jeg ikke har sett andre steder.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar