Mye skrik om ny logo

Dametouren har benyttet slutten av sesongen til å lansere en ny logo for WTA. Jeg slutter aldri å bli imponert over hvor dype grunner bedrifter påstår å ha for å skifte litt på logoen sin. Og hvor mye de tror vi bryr oss.

Den nye WTA-logoen er foran jentene her:

[picappgallerysingle id=»10052598″]

Kunngjøringen som følger denne enorme begivenheten slo i alle fall kraftig ut på mitt selvhøytidelighets-barometer:

The new mark is designed to serve as a distinctive and modern reminder of the captivating athleticism and excitement that has driven the international popularity and growth of women’s pro tennis and placed it firmly at the nexus of sport and entertainment.

«For close to four decades the WTA brand has stood for premium athleticism and entertainment on a global stage,» said Stacey Allaster, Chairman and CEO of the Women’s Tennis Association. «The WTA identity unveiled today is intended to be a modernized presentation of our logo that is both functional and effective for our partners and members across all forms of media.»

«I think that this is a very exciting time for the WTA with great new sponsors and now the very cool and fresh look and feel for women’s tennis,» said Caroline Wozniacki. «I’m so proud to be a part of this time for the sport and the players will definitely have a greater connection to the fans through the new brand.»

Det som driver folk til dametennis er ikke en ny logo eller en ny brand, hva nå det måtte være. Det som gjelder er å ha stabile, skadefrie toppspiller som spiller minneverdige kamper mot hverandre i de største turneringene. Mer av det neste år, så skal jeg se enda mer dametennis i 2011.

Og logoen? Helt fin, synes jeg. Tøft med den tennisballen i A-en. Men

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar