Federer for siste gang i Skandinavia?

Roger Federer har landet i Stockholm.

Tidenes beste tennisspiller er i Skandinavias flotteste hovedstad akkurat nå. Hvilke andre unnskyldninger trenger du for å dra til Stockholm?

Federer får sikkert ganske mange kronor for å spille i Stockholm, selv om han er høflig nok til å si at han bare synes det er en knallgod idé å dra rundt halve kloden fra Shanghai for å spille en filleturnering seint på høsten. Svenske aviser er overraskende lite opptatt av Federers tilstedeværelse. Denne saken på Aftonbladet.se fant jeg langt nede på siden.

Til Expressen sier Federer at han har villet komme tilbake i ti år, og siden vi nesten er svensker kan vi godt tro på det.

Federer spiller første kamp onsdag eller torsdag. Jeg tviler på om vi får se ham igjen i Stockholm etter dette årets sesong.

Forfatter: Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer til «Federer for siste gang i Skandinavia?»

  1. Det er vel flere som får penger for å stille opp, skulle jeg tro. Eller så er det bare mental og fysisk slitenhet mot slutten av en lang sesong. Eller en kombinasjon. For jeg hadde aldri forventet å lese denne overskriften på http://www.atpworldtourcom:

    Nieminen cruises past Berdych

    Prøver meg med en lenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.