Semifinalehelg, og litt hangover

Jeg er fortsatt litt mett av tennis etter US Open, men allerede denne helga spilles det semifinaler i Davis Cup, nasjonsturneringen for menn.

Frankrike er allerede klar for finalen, etter at de vant de tre første kampene hjemme mot Argentina. Mye ansvar lå på skuldrene til David Nalbandian for Argentina. Da han tapte sin singlekamp fredag, og Argentina dermed var 0-2 i kamper, måtte det ha skjedd et lite tennisunder for å frata Frankrike finaleplassen. Det skjedde ikke, og så er søndagens to singlekamper betydningsløse. Det er gøy for Frankrike, som har stor bredde men mangler en absolutt toppspiller, at de når finalen.

Novak Djokovic spilte finale i US Open, og ville nok helst sluppet hele oppgjøret mot Tsjekkia. Han spilte ikke single fredag, hvor lagene vant en kamp hver. Derimot spilte han double sammen med Zimonjic, en av verdens beste i double, i dag. De tapte i fire sett mot kanonduoen Berdych/Stepanek. Det ser ikke ut som Djokovic skal spille i morgen heller. Jeg regner med at Stepanek eller Berdych vinner sin singlekamp, og tar Tsjekkia til finalen.

Under: Franskmennene feirer.

[picappgallerysingle id=»9808512″]

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Djokovic hadde rett og slett magesjau fredag og kunne ikke spille da. Men han spiller nå mot Tomas Berdych og har nettopp brutt Berdych sin serve i andre sett. Djokovic må vinne denne kampen ellers er Serbia ute.
    Kjekt at Frankrike vant og går til finale.

Legg igjen en kommentar