Ja, der gikk det vinnertipset åt skogen

Her bruker jeg noen timer av min dyrebare fritid på å hjelpe mine medmennesker i stedet for å se US Open, og hva skjer i mitt fravær? Jo, Victoria Azarenka forsvinner ut av turneringen allerede i andre runde, etter et fysisk kollaps på banen.

Jeg tippet som kjent Azarenka som vinner av dameklassen for noen få dager siden, et tips som får meg til å se like smart ut som han plateselskapsfyren som avviste The Beatles fordi gitargrupper var på vei ut.

Noen som så Azarenka-kampen og har flere detaljer?

Tøft at Ana Ivanovic klarte å vinne igjen, uansett. Og Ryan Harrison (18 år, USA) slo ut Ivan Ljubicic, en fin skalp.

Er det forresten andre som har opplevd at de offisielle hjemmesidene ser skamdårlige ut i Internet Explorer? Funker fint i Firefox, men ikke IE for min del.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

10 kommentarer

 1. Vet ikke om Ljubicic’ blanke isse utgjør noen god skalp, men veldig moro at Harrison vant; han spilte uredd og traff med flere vinnerslag.

  Ellers hadde Murray full kontroll og virket bra konsentrert. Og nå som Berdych er ute, skulle det være enda bedre sjanser for at mitt vinnertips går inn.

 2. Så Azarenka mot Dulko, det så rimelig tøft ut. Hun begynte alt å se dårlig ut etter tre game, brukte merkelig lang tid mellom poengene, og så – da det var 5 – 1 og Azarenka skulle serve bare segnet hun om i sakte kino og ble liggende. Heldigvis sier de nå at det går bra med henne. Husker henne fra en match i Australia der hun også virret rundt mer eller mindre i ørska og måtte leies av banen.
  Ellers imponert over Harrison som slo ut Ljubicic. Valgte bort kampen mellom Murray og Lasco og så Berdych mot Llodra og det angrer jeg ikke på. En flott kamp der Llodra virkelig imponerte.

 3. Føler meg seierssikker nå som topp 2 valgte Azarenka 😛
  Men det var litt drøyt å tro at hun skulle vinne da.

  Siden ser jo helt fin ut i IE også for min del, kanskje du må oppdatere elns.

  Kult at en 92-er begynner å hamle opp med de beste, syns det er få av 90-92 som har gjort det særlig bra ellers. Og.. Berdych, hvem hadde trodd det..ikke Wilander ihvertfall

 4. Ikke så feil å tro at Vika kunne ta mesterskapet. Hun vant jo en tøff US Open series-turnering i forkant. Hadde visstnok slått hodet før denne kampen, og rapporterte om synsforstyrrelser før kampstart.. derfor var leger tilstede som overvåket tilstanden. Og så gikk det gæli. Litt freaky.

 5. Vegard :
  Og.. Berdych, hvem hadde trodd det..ikke Wilander ihvertfall

  Imponerende av Wenche! Hun tippet Berdych som semifinalist i FO og finalist i Wimbledon, men utelot ham for USO. Skulle nesten tro du satt på innside-informasjon 🙂

 6. Ang. hjemmesider,
  så synes jeg Wimbledon er flere hakk bedre enn US Open.
  F.eks hvis du går inn hos US Open, klikker på en spiller, for å sjekke intervjuer, bilder osv.
  Så kommer det opp null hos noen, selv om det ligger intervjuer og filmer på samme hjemmeside.
  Oppdaterer de kun noen få?
  Mats Willander har nok rett når han sier at det viktigste i USA (tennis) nå, er at S.Williams har tråkket på et glasskår.

  Man kan merke av spillere du vil følge,
  men hvor finner man igjen de spillerne man merket av?

  I motsetning til Wimbledon hvor spillere du har valgt å følge ekstra, dukker opp på hovedsiden og huskes igjennom hele turneringen.

 7. Det er virkelig vanskelig å tippe på damesiden i år. Mange ser nok muligheten nå når Serena ikke er med. Jeg håper litt på Dementieva, men tviler på om hun holder helt inn. Vinneren finnes nok blant Wozniacki, Clijsters og Kuznetsova.

Legg igjen en kommentar