Federer hyrer Annacone

Oh yes, dette er en tøff nyhet. Roger Federer skal samarbeide med Paul Annacone, eks Pete Sampras-trener, for å skvise litt flere pokaler ut av Federers karriere.

Jeg fikk økt respekt for Annacones bidrag til Sampras´ karriere etter at jeg leste Sampras´ selvbiografi, og lurer på hva Annacone og Federer kan koke ihop. Jeg tipper han kommer til å oppfordre Federer til å komme mer til nettet. De siste årene har Federers grunnslag – i likhets med Sampras sine de siste årene – blitt mer ustabile.

Derimot kan Federer fortsatt slå de fleste dersom han server godt, og spillet hans de neste årene kommer nok til å bli bygd enda mer rundt serven, slik Sampras gjorde mot slutten. Med dagens gode returspillere skal det mye til å gå hyppig til nettet, men litt mer variasjon fra Federer får vi nok se de neste årene.

Hvis kjemien med Annacone er god, da. Håpe, håpe!

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. Blir spennende å se hvordan dette vil gå. Om Anacone kan tilføre noe nytt. Tennisen har endret seg en god del siden Sampras var på topp. Nytenking må nok til. Det med kjemien som du nevner er også et poeng. Federer har nok sine egne sterke meninger. Han har jo ikke gått så godt sammen med andre trenere de siste årene.

    Ser i dag at også Murray har kvittet seg med treneren sin. Så får vi se om det å bytte trener hjelper. Er ikke så sikker på det – egentlig.
    Gleder meg til «The hard cord swing» snart endelig starter.

Legg igjen en kommentar