Bomskudd

Livet er en serie feilgrep. Som for eksempel da jeg spådde enkle seire for Russland og Spania i kvartfinalene av Davis Cup. Helgens helt er utvilsomt David Nalbandian, som ledet et skaderammet argentinsk lag til seier borte mot Russland.

Like overraskende var det at franskmennene slo Spania 5-0. Sistnevnte uten Nadal, som prioriterte VM-finalen i fotball. Og ikke minst Serbia som slo Kroatia borte, i en opphetet atmosfære.

Tsjekkia er også klar for semifinale. Slik er oppsettet: Frankrike mot Argentina i Frankrike, Serbia mot Tsjekkia på serbisk jord. Tror Frankrike og Serbia ror dette i land, hva sier dere?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. Nalbandian kan vinne semifinalen alene. Han spilte ikke double mot Russland, men avgjorde doublekampen mot Sverige i forrige runde (vs. Søderling & wimbledonfinalisten Lindstedt). Frankrike velger nok igjen innendørs hc som passer Nalbandian som hånd i hanske. Gitt at Nalbandian fortsatt er skadefri tror jeg Frankrike er avhengig av en Tsonga og/eller Llodra i storform. Tips: 3-2 Argentina.

    Berdych og Stepanek spilte ikke kvartfinalen for Tsjekkia. Spesielt førstnevnte er de nok avhengige av for å gå videre, men hvor lenge klarer han å holde formen? Djokovic på sin side ser ut til å være på vei oppover. Semifinale i Wimbledon og enkel seier over Cilic på hc i kvartfinalen. Jeg tipper Serbia velger grus som mot USA i forrige runde. Djokovic vinner kampene sine, Zimonjic sikrer double-seier og Serbia vinner 2’er kampen. Tips: 4-1 til Serbia.

  2. Mye avhenger av hvordan de involverte spillerne er i slag i september. Hvor slitne de er etter den utmattende oppkjøringen og ikke minst selve US Open.

    Jeg blir ikke helt klok på Djokovics psyke. Han var ikke mentalt til stede i wimbledon-semien mot berdych. Uka etter slår han enkelt cilic i Kroatia.

    Nadal: han kunne blitt med laget til Frankrike som støttespiller på benken. I stedet dro han til sør-Afrika for å se på fotball.

Legg igjen en kommentar