Schiavone eller Stosur?

Kort oppdatering, siden dette skrives fra iPhone: har vært uten nett og tv, og ikke sett noe av kampene i dag.

Hvem vinner damefinalen? Stosur har overlevd mot både Henin og Serena, og slo Jankovic enkelt. Hun har et større repertoar enn Schiavone, og skal vinne på en normalt god dag.

Jeg tror ikke Italia har noen GS-titler på damesiden, og det lenge siden Goolagong og Court Smith holdt det australske flagget høyt på damesiden. Både Stosur og Schiavone har vært med lenge, og når denne karrieretoppen seint i tennislivet. Det samme kan sies om Berdych og ikke minst Melzer på herresiden.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Stosur tar dette hjem. Hadde håpt å se Dementieva på andre siden av nettet, veldig synd at hun trakk seg. Og herlig typisk at ‘the great slamless wonders’, begge i hver sin semi, røk ut. Stosur er vel i så fall det nærmeste man kommer en grusspesialistseier i en grand slam på en stund.. i den forstand at hun ikke har vunnent noen annet slam og antageligvis ikke kommer til å gjøre det noengang. Henin og Nadal er kanskje grusdronning og konge, men de har klart å dominere bra på andre underlag også.

Legg igjen en kommentar