Endelig er dagen her

5. juni har lenge hatt en stor sirkel rundt seg i min kalender, av sportslige årsaker. Det handler faktisk ikke om damefinalen i French Open, men egne fysiske utskeielser.


Mens damene spiller finale i morgen, løper jeg maraton i Stockholm. Det blir mitt første forsøk på distansen, og målet er å komme i mål uten å pådra meg varige skader eller brå død. Jeg gleder meg til å løpe, og jeg gleder meg til å ha det overstått.

Kanskje klarer jeg å få med meg litt av herrefinalen søndag, på flyplass-kafeer i Stockholm og Gardermoen. Men hele kampen får jeg ikke sett. Så derfor: Siden jeg ikke får sett finalene, blås ut deres meninger i kommentarfeltet under her. Håper å få sett noe av finalene i opptak senere.

Resultatene av tippekonkurransen kommer tidlig i neste uke.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. Herlig med Robin i finale! Begynner nærmest å bli en tradisjon med en svensk finalist i Paris. Nadal-Søderling er en finale som klinger godt, gleder meg enormt. Ingenting hadde vært morsommere enn en svensk seier, selv om jeg helt ærlig skal si at jeg tror Nadal drar dette greit i land.

  2. Så kjipt at ikke Robin klarer å drepe ballene. Det er hans store problem her. Når han i tillegg ikke benytter seg av de MANGE breakballmulighetene, og roter seg inn i lange ballvekslinger med tilhørede enkle feil, blir det vanskelig når motstander heter Nadal og stedet er Paris.

    Synd, for dette kunne virkelig gått veien …

Legg igjen en kommentar