«Just not my cup of Campari»

Les Peter Bodos lange, men herlige raljering over Monte Carlo-turneringen på tennis.com sine sider. Monte Carlo-turneringen har uten tvil en av de vakreste beliggenhetene på ATP-touren, med utsikt over Middelhavet fra centrecourten. Men Bodo er ikke særlig begeistret for turneringens profil:

The tournament boasts of offering gourmet meals (as well as «one apertif») to single-session ticket holders, which suggests that the tournament is trying to attract schmoes who want to tap into a certain vision and way of life, and/or those who already live it. There’s nothing wrong with that, per se, but it leaves me cold. Give me Cincinnati, and call me crazy.

Monte Carlo er ikke øverst på lista over tennisturneringer jeg kunne tenkt meg å se. Jeg hadde hatt råd til ca. en halv dag i byen uten å tømme reisekontoen, og jeg har aldri vært tiltrukket av glamen på Rivieraen. Men jeg vet ikke om luksusen i Monte Carlo-turneringen overgår f.eks serveringsnivået i sponsorboksene på de største norske fotballarenaene.

Resultater å merke seg i andre runde:
Verdasco – Benneteau 6-2, 6-1
Berdych – Gasquet 6-2, 6-0 (overraskende stor seier, Berdych (bildet) i form om dagen.)
Tsonga – Almagro 7-6, 7-5 (sterkt av Tsonga mot grusgode Almagro)

Djokovic, Murray og Nadal spiller i dag. En godbit for kjennere: Youzhny-Nalbandian.

[picappgallerysingle id=»8499552″]

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Sterkt av Verdasco og Berdych – og jammen møtes de ikke allerede i neste runde. Berdych slo Verdasco i både Indian Wells og Miami, så han har vel et psykologisk overtak i tillegg til å være i flyten.

    Ellers synes jeg Cilic har slitt siden Australian Open, sist i går mot Andreev. Men nå er vel ikke grus Cilic sitt favorittunderlag heller.

  2. 6-2 i tredje til Verdasco hvis spill nok egner seg bedre på grus enn Berdychs. Vinner Ferrero og Robredo kampene sine senere i dag så er 6 av 8 kvartfinalister fra Spania. Noen som har noe statistikk på sist det skjedde i en stor turnering?

Legg igjen en kommentar