Film! Glamour! Steffi!

Svogeren min jobber som produsent av reklamefilmer og andre filmer. Derfor reiser han noen ganger ut av landet for å jobbe. Nå sist var han i Sør-Afrika. Jeg vet ikke akkurat hva som ble filmet der, men jeg tipper de ville ha noen solfylte locations til reklamefilmer som skal rulle over norske tv-skjermer i sommer. Selv om våren er på vei hos oss også, er det ikke akkurat shorts-forhold ute.

Anyway, Fredrik befant seg på Hotel Mont Nelson i Cape Town. Det samme gjorde tidenes beste kvinnelige tennisspiller. Fredrik forteller:

Jeg må jo da beklage at jeg først hadde en nær Steffi-opplevelese uten at jeg forsto hvem dette var. Hun satt i en kurvstol ute under mangotreet og leste bok. Helt mutters alene. Agassi hadde jeg kjent igjen, og han var ikke der. (Derimot var Sean Beam; Boromir fra Ringenes Herre der, men han hadde neppe noe med henne å gjøre.) Så kom kollega Per Kristian Voss Halvorsen til hotellet, som er en die-hard tennis amatørspiller. Han hadde til og med tatt med både racket og piquetskjorte. Han falt selvfølgelig i staver og begynte å fabulere om å få henne med i en kamp. Det hadde vært noe. Nå er jeg redd for at historien stopper der, men jeg legger med ett bilde fra Hotel Mont Nelson, dessverre uten Steffi.

Et raskt nettsøk viser at hotellet har hatt mange berømte gjester. Jeg regner med at Fredrik er bedre forberedt neste gang, og gir Steffi en invitasjon til Nordberg tennisklubb. Norge er trolig det eneste landet i Europa hvor hun kunne fått gå helt i fred på fortauet, siden nesten ingen bryr seg om tennis hos oss.

Trolig var hun i Cape Town for å gjøre mer enn å bare bo på hotell: Steffi Graf støtter et prosjekt for traumatiserte barn i Sør-Afrika. Det kan du lese mer om her.

Her er Fredriks bilde av hotellet:

Hotel Mont Nelson i Cape Town.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar